petak, 30. prosinca 2016.

ŽELITE BLISTAVO BELE ZUBE? Sledite ove brze i jednostavne korake i zaboravite zubara

Image result for perfect white teeth

Svi bismo voleli da imamo sjajne i bele zube, ali niko od nas ne voli zubara. Ovaj problem napokon možete da rešite brzo i to do Nove godine, a da pritom ne preživite traumu stomatološke stolice.

Postoji mnogo načina da izbelite svoje zube i da istovremeno izbegnete stomatologa.

Većina ljudi se odlučuje za prirodne metode beljenja zuba, kao što su soda bikarbona, ili, ni manje ni više, pepeo.

Soda bikarbona uklanja kamenac, a dobra je i za čišćenje zuba od naslaga i mrlja. Međutim, treba napomenuti da je veoma bitno ne preterivati sa koncentracijom sode bikarbone pri beljenu, jer može znatno da ošteti sluznicu usta.


Pepeo drveta sadrži kalijum peroksid koji utiče na belinu zuba, ali preterano korišćenje može da ošteti gleđ.

Ipak, većina nas želi da izbeli zube brže od onoga što nam omogućavaju narodne metode. Pored toga, važno nam je i da se efekat izbeljivanja zadrži što duže, a da postupak bude proveren.

U tom slučaju neophodno je da se okrenemo renomiranim preparatima, ali i da izbegnemo teške hemikalije koje koriste stomatolozi.

Hidrogen peroksid u malim količinama je potpuno bezbedan za gleđ i dentin zuba, jer postoji i u prirodi i u našem organizmu, a razlaže se na vodu i kiseonik koji su važni antioksidanti.

Svega 6 odsto ovog jedinjenja sadrže White Smile trakice za izbeljivanje zuba, a to je definitivno dovoljno da biste za sedam dana postigli efekat bisernog osmeha.

Korišćenjem savitljivih i mekanih trakica, koje se prilagođavaju svakoj vilici, nećete uništiti desni i usnu duplju. Šta više, može da se desi da ih usputno očistite od bakterija.


Dovoljno je da ih nalepite jednom dnevno na gornje i donje zube, da ih držite od pola sata do sat i oduševićete se učinkom – snežno beli zubi.

Iznenadićete se da je ovako malo vremena potrebno da se ukloni kamenac, kao i flekice od cigareta, kafe, vina i drugih obojenih pića.

White Smile trakice su toliko bezbedne da slobodno možete da ih koristite i dva puta dnevno, ali i da ponovite tretman za šest meseci, ako baš želite zanosnu belinu svojih zuba.

Interesantno je i da ćete se zaljubiti u ukus koji donose, jer su premazane gelom na bazi mente koji obožavamo.

Nema komentara :

Objavi komentar