nedjelja, 30. listopada 2016.

RECEPT PREMISAN IZ NJEMAČKOG RESTORANA ZA UKUSNE SOČNE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI




RECEPT PREMISAN IZ NJEMAČKOG RESTORANA ZA UKUSNE SOČNE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI
Sastojci
4-6 većih svinj.odrezaka
4 v.ž juhe ili vode
4 v.ž slatkoga vrhnja za kuhanje
2 kisela krastavca
2 v.ž senfa
malo soli,papra i vegete
2 v.ž ulja
sjeckani peršin


Priprema
1.
Svinjske odreske malo potući s batom,začiniti s soli,paprom i vegetom pa ih popržiti na 2 žlice ulja.Izvaditi ih i pokrivene držati na toplom.
2.
Masnoću od prženja mesa tada zalti s juhom ili vodom.
Dodati vrhnje pa promiješati.Kisele krastavce narezati na sitne kockice pa ih umiješati u vrhnje,promiješati.
3.
Tada dodati senf,sjeckani peršin pa prokuhati,začiniti po želji.
4.
U umak vrati izpečene šnicle,promiješati i odmah poslužiti.


Posluživanje
Poslužiti uz prilog po želji;neko izdinstano povrće,tjesteninu,pire,rižu….i salatu.

Nema komentara :

Objavi komentar