četvrtak, 27. listopada 2016.

OVO JE TAJNA KIM KARDASHIAN: KAKO SAM IZGUBILA 19 KILOGRAMA!

346567574


Kim Kardashian je tokom svoje druge trudnoće dobila oko 19 kilograma, a zdrava prehrana i ozbiljan trening zaslužni su za njenu ponovo vidno dotjeranu liniju.

Na svoju idealnu težinu (54 kilograma na 159 centimetara visine) ova megapopularna reality zvijezda se nakanila vratiti nakon rođenja svog drugog djeteta.

Kako Kim kaže, svakog dana je trčala po 6 kilometara, radila je trbušnjake, čučnjeve i vježbu plank koja osnažuje cijelo tijelo, a svakodnevno je preskakala i užad za preskakanje po 1.000 puta

“Uže za preskakanje je odlična, a jeftina ‘sprava’ za cijelo tijelo koje zahtijeva rad velikih mišićnih skupina na nogama i stražnjici, ali i rukama. Ova fantastična aktivnost razvija koordinaciju, elastičnost tetiva, te jača pluće i srce.” – kaže Kim.

Trčanje je vježba visokog intenziteta koja pozitivno utiče na rad srca i krvnih žila i naravno uz nju se brzo tope kilogrami. Najbolje od svega je što ne zahtijeva velike financijske investicije, dovoljno je odjenuti trenerku i tenisice, izaći iz doma i potrčati.

Kim savjetuje da svako ko želi smršati treba samo da se pridržava pravilne ishrane i uz ove jednostavne vježbe kilogrami će nestati munjevitom brzinom.

Nema komentara :

Objavi komentar