utorak, 7. veljače 2017.

TAJNI DOKUMENTI FBI IZAŠLI NA VIDELO: Hitler je preživeo rat, lažirao smrt i pobegao! Američka vlada je to ZNALA!



Novo otkriveni dokumenti FBI dokazuju kako je američka vlada znala da je Hitler živ i zdrav, i da je živeo u Argentini godinama nakon Drugog svetskog rata.

Novo otkriveni dokumenti FBI dokazuju kako je američka vlada znala da je Hitler živ i zdrav, i da je živeo u Argentini godinama nakon Drugog svetskog rata.

Naime, novi dokumenti FBI otkrivaju da je najomraženiji čovek u istoriji pobegao iz Nemačke i živeo mirno. U dokumenti stoji da su Hitler i Eva Braun ne samo lažirali samoubistvo, već da im je u begu iz Nemačke pomogao Alen Dules, piše theeventchronicle.com.


Tajanstvena podmornica
U dokumentu iz Los Anđelesa otkriva se da je agencija jako dobro znala da se tajanstvena podmornica kreće prema argentinskoj obali s visoko rangiranim nacističkim zvaničnicima. Ono što još više zaprepašćuje jeste činjenica da je FBI znao da Hitler živi u Andima. U pismu koje je stiglo u filijalu u Los Anđeles u avgustu 1945. anonimni doušnik dogovorio je razmenu informacija ako mu se omogući politički azil. Ono što je rekao, zaprepastilo je agente. Doušnik je tvrdio da je Hitler u Argentini i da je bio u podmornici koje su došle na argentinsku obalu.


Pomogli mu u skrivanju

Argentinska vlada ne samo da je dočekala bivšeg diktatora, već mu je i pomogla u skrivanju. Doušnik nije samo dao lokaciju sela u kojima su se sakrivali Hitler i njegova družina, već i zapanjajuće detalje.

Iako zbog očiglednih razloga ime doušnika nije nikad objavljeno, agenti nikad nisu sumnjali u njegov kredibilitet. Uprkos svim informacijama, FBI nikad nije istražio nove tragove. Čak i kada su dobili dokaze o nemačkoj podmornici, niko se nije potrudio da ih istraži. Čak je i pomorski ataše u Buenos Ajresu obavestio Vašington kako postoji velika mogućnost da su Hitler i Braun stigli u Argentinu.


(Izvor: Pressonline.rs)

Nema komentara :

Objavi komentar